Evenimente

O aniversare mai…altfel! Elevi și profesori împreună, o comunitate rezilientă!

Aniversarea înființării în 2008 a  Școlii Gimnaziale Metropolitane ARC  am dedicat-o  anul acesta  sărbătoririi a  65 de ani de la aderarea României  la UNESCO, împlinirii a  145 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuși și  Zilei Mondiale a Diversității Culturale.

Am avut o oră de bucurie a creativității, a povestirilor, a vorbelor istețe, a mândriei de a fi român și părtaș la bogăția de frumusețe a lumii!

Momentele  zilei în imagini de neuitat: Toți ARCașii pictează… La Blouse Roumaine!- Tribut Henri Matisse; Timpul  artei  împletit de micii artiști din clasele de gimnaziu – moment de artă colaborativă; Nu există diversitate fără identitate! – discursuri motivaționale în limba română și în limba engleză susținute de Clubul de debate ARCașii; Cel mai frumos moment din viața de ARCaș – storytelling, amintiri împărtășite de elevi și profesori; Artiștii noștri – Creații muzicale în primă audiție în interpretarea autorilor!

Am sărbătorit ARCașul, isteț și creativ, care îndrăgește artele, minunile lumii și oamenii, care este conștient de calitățile sale, pe care le dovedește zi de zi!