Evenimente

La mulți ani, ARCași!

O zi de poveste… cu povești…de povestit…
Aniversarea înființării în 2008 a Școlii Gimnaziale Metropolitane ARC am dedicat-o anul acesta sărbătoririi a 65 de ani de la aderarea României la UNESCO, împlinirii a 145 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuși și Zilei Mondiale a Diversității Culturale.

Am avut o oră de bucurie a creativității, a povestirilor, a vorbelor istețe, a mândriei de a fi român și părtaș la bogăția de frumusețe a lumii!
Momentele zilei în imagini de neuitat:
Toți ARCașii pictează… La Blouse Roumaine!- Tribut Henri Matisse; Timpul artei împletit de micii artiști din clasele de gimnaziu – moment de artă colaborativă; Nu există diversitate fără identitate! – discursuri motivaționale în limba română și în limba engleză susținute de Clubul de debate ARCașii; Cel mai frumos moment din viața de ARCaș – storytelling, amintiri împărtășite de elevi și profesori; Artiștii noștri – Creații muzicale în primă audiție în interpretarea autorilor!
Am sărbătorit ARCașul , isteț și creativ, care îndrăgește artele, minunile lumii și oamenii, care este conștient de calitățile sale, pe care le dovedește zi de zi!