Evenimente

Maraton intercultural

Azi, o poveste de Crăciun la înâlnirile de sărbătoare ale claselor de gimnaziu!
Jocuri muzicale, melodii dragi , momente artistice cu talentații ARCași, mesaje emoționante, surprize- provocări de la copii pentru părinți și, bineînțeles, cadourile virtuale de la Secret Santa în căsuța de email a fiecărui copil!

Au fost alaturi de noi, cu daruri de suflet, prieteni și admiratori ai ARCașilor:
Ligia Necula ne-a interpretat un cântec de Crăciun din tradiția Americii Latine, în limba spaniolă, Corina Stoicescu ne-a plimbat pe străzile împodobite ale Londrei, Monica Beuran și fetițele ei ne-au dăruit colinde și poezii din Paris, Corina Popa a adus jocuri de cuvinte și a scris impreună cu ARCașii mesaje pentru 2021 și pentru viitor, Andreea Cristea ne-a transmis bucuria tradițiilor de sărbători din satele Transilvaniei și un filmuleț cu o naștere, începutul vieții unui vițeluș.


Mentorii și doamna Daniela Costăchel au transmis mesaje calde și cuvinte de laudă pentru atitudinea față de provocările acestei perioade , încurajări, urări de sănătate și succes în anul care va începe în curând.


Sărabătorile sunt, și au fost dintotdeauna, despre sentimentul de apartenență. Spiritul Crăciunului este despre apartenența la o familie, la o comunitate, la o cultură, la o istorie, la umanitate, la un viitor comun.