Articole

Învață să dăruiești!

Micii ARCaşi de la Clubul Micul Antreprenor Social au cumpărat daruri pentru copiii de la Centrul Social Sf. Nicolae din Bucureşti din banii strânşi la Târgul de Crăciun. S-au adăugat şi alte daruri din minte și din suflet de la Comunitatea ARC: atelier de editare pe computer oferit de  Mircea Roată-Palade, dublu medaliat la Olimpiada Naţională de Informatică, alumnus al Şcolii Metropolitane ARC, acum elev în clasa a IX-a la Liceul Internaţional de Informatică- ICHB; atelier de jocuri știinţifice – “Cum facem un Snow Globe?“ susținut de doamna Ana Maria Roată Palade, președinta Asociației Pro Cunoaștere, secondată de ucenici 

Le mulţumim pentru acest exemplu de voluntariat în beneficiul comunităţii! Dar transmitem mulţumiri şi felicitări şi gazdelor noastre de la Centrul Social Sf. Nicolae, care pun tot sufletul şi experienţa lor în ceea ce fac!

Şcoala Gimnazială Metropolitană ARC, constituie un spaţiu comunitar care oferă o atmosferă de deplină armonie, toleranţă şi întelegere, a egalităţii de şanse şi a multiculturalismului. Pe de altă parte, prin abordarea transdisciplinară a procesului de predare-învăţare promovăm ocrotirea şi perpetuarea valorilor naţionale, a tradiţiilor culturale specifice, în contextul european.

Oferta noastră educaţională, rezultatele elevilor noştri, echipa de profesori şi manageri, implicarea în viaţa comunităţii reprezintă o frumoasă carte de vizită: premiile obţinute la olimpiade, la concursuri civice, la examenele Cambridge, concursurile de matematică aplicată şi limbi moderne Cangurul, participarea la activităţile Cluburilor Europene, statutul de Centru de Examinare Cambridge, afilierea la Centrele UNESCO, cursul de multiculturalitate si cursul de debate în limba română, elaborate de profesorii şcolii noastre, Clubul de debate în limba engleză, derulat în parteneriat cu Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică- ARDOR, Clubul Micii Antreprenori Sociali, cursurile opţionale de educaţie antreprenorială, evenimente de strângere de fonduri pentru a susţine proiecte sociale de anvergura, parteneriatele cu muzee şi ONG-uri pentru diverse proiecte.

Sursa : www.educatieprivata.ro

Lasă un răspuns