Family Cafe

Family Cafe

Într-o atmosfera caldă, prietenoasă, am lansat programul Family Café, în care vom  încerca luna de luna să construim o comunitate autentică parinţi-profesori, noi relaţii, şansa de a ne cunoaşte mai bine şi de a explora în profunzime problemele educatiei in familie si in scoala. O abordare globală a rolului parintelui în societate.

Invitaţii noştri, alături de părinţi şi moderatori au împărtăşit din experienţele lor ca părinţi şi specialişti implicaţi în educaţie. De la provocările în parenting, până la tipurile de învăţare corelate cu  scopul educaţiei, formarea unor personalităţi armonioase şi independente, a fost o incursiune incitantă în câteva dintre problemele care îi preocupă pe toţi educatorii din societatea contemporană. Cum să asigurăm  dezvoltarea fizică, emoțională, socială şi intelectuală a copiilor din generaţia Z.

Au participat: Daniela Costăchel – Preşedinta Fundatiei Romanian Business School, Ligia Necula – Life Coach, jurnalist cultural,   Iulia Ioana Huiduc- Manolescu – Fondator Asociaţia ÎNVAŢĂ SĂ ZBORI, Consultant IRSCA Gifted Education, Coach NLP Kutschera.

Au moderat Ioana Şandru ( psiholog) şi Luiza Cristea

Întâlnirile vor fi organizate în a doua saptamană din lună pentru părinţii elevilor de la gimnaziu şi în a treia saptamână din lună pentru părinţii elevilor de la primar. Vă aşteptăm!