Arta dezbaterilor si cetatenia europeana

“Conectat și protejat: libertate si siguranta in mediul online”

Școala Metropolitană ARC, din buy steroids in canada Bucuresti, vă invită la evenimentul “Conectat și protejat: libertate si siguranta in mediul online”,Acesta va avea loc joi,15 martie 2018, ora 16:00  la sediul Scolii Metropolitane ARC  din Strada Esarfei nr. 63-71, sector 3 (intersectia Splaiul Unirii cu Mihai Bravu), intrarea prin Aleea Tândală.

Întâlnirea își propune să aducă împreună peste 50 de reprezentanți ai elevilor, părinților, cadrelor didactice, presei, cu scopul promovării drepturilor și responsabilităților pe Internet privind datele personale, facilitând astfel creșterea nivelului de informare cu privire la modalitățile optime de prevenire și combatere a abuzurilor în mediul online. 

Acest eveniment este organizat de Clasa a VI-a coordonată de prof.Carmen Tanase și prof. Luiza Cristea   din Școala Metropolitană ARC, din București pentru înscrierea în cadrul concursulului Ora de Net – „Cetățenia digitală. Drepturi și responsabilități pe Internet privind datele personale.” – ediția 2018. Conținutul acestui eveniment nu reprezintă în mod necesar poziția oficială Ora de Net, program care vizează siguranța online a copiilor, coordonat la nivel național de Organizația Salvați Copiii. Mai multe detalii despre acesta sunt disponibile pe platforma www.oradenet.ro. 

Sperăm că invitația este de interes pentru dvs. și ne-am bucura să vă avem alături. Pentru participare, vă invităm să confirmați organizatorilor până joi, 15 martie, ora 12:00

Vă așteptăm cu drag! 

Cu deosebită considerație, 

Daniela Costăchel – Director Școala Metropolitană ARC

Email: dc@scoala-arc.ro

 

 

 

Lasă un răspuns