Anti Bullying

Săptămâna anti-bullying

Astazi, în cadrul Săptămânii anti-bullying, elevii claselor a IV-a, a V-a şi a VI-a au avut bucuria întâlnirii cu Ligia Necula, jurnalistă la Radio România Cultural şi formator la Ministerul Culturii şi cu Livia Lucan-Arjoca ( scritor şi blogger) de la Asociaţia 7 ARTE www.7arte.org. Livia a antrenat copiii în povestea ei, făcând o demonstraţie de storytelling, ilustrând impactul emoţional al unor poveşti de viaţă, alegând tema bullyingului. Iar Ligia a împărtăşit două experienţe personale, o poveste inspiraţională din care am învăţat cum empatia şi comunicarea ne ajută să prevenim sau să oprim bullying-ul, discriminarea, hărţuirea şi despre ce caracteristici are mesajul sub forma unui slogan.

A urmat cel mai asteptat moment: concursul de slogane! Cele doua invitate au apreciat prestaţiile copiilor şi au remarcat pe cei care s-au pregatit pentru acest concurs realizând şi un desen ilustrativ pentru sloganul creat. Câştigătorii au fost desemnaţi pe baza criteriilor de creativitate şi expresivitate. Ligia Necula a oferit, ca premii, trei albume de artă şi de povestiri pentru Matei T., Vicentiu B. şi Ana S.

Ligia Necula a făcut o donaţie specială pentru catedra de limbă franceză: dicţionare şi DVD-uri cu povestiri din mai multe ţări nolvadex pct dosage francofone.

 

Lasă un răspuns