Evenimente

„Don’t turn your face away” – competiție de dezbateri World School

S-a încheiat competiția de dezbateri online pentru gimnaziu „Don’t turn your face away” – Cu ochii larg deschiși – #drepturilecopiilor.

Evenimentul, dedicat Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, a fost organizat de Școala Metropolitană ARC și Fundația Romanian Business School, sponsorul competiției.

Imagini din timpul finalei și de la ceremonia de închidere, la sfârșitul unei săptămâni de emoții, determinare și performanță pentru debateri! În finala mare s-au confruntat echipa „Ceretașele” din C.N. Costache Negri și echipa Team_7 din Școala Metropolitană ARC, meci arbitrat de Radu Țigănaș de la ARDOR. În finala mică s-au întâlnit echipele Cei Trei și Yeet de la Clubul de debate ARCașii. Felicitări tuturor!


Corina Popa, invitata specială, a felicitat participanții și le-a adresat cuvinte de admirație, motivaționale și i-a invitat la derularea unor proiecte în parteneriat cu Școala de gramatică.


Toți concurenții au primit premii din partea sponsorului competiției buy vardenafil generic Fundația Romanian Business School.