Evenimente

Competiția semestrială de proiecte interdisciplinare ARC spre VIITOR!

Premierea. Premiul III- Clasa a V-a și Clasa a VII-a. Premiul II Clasa a IV-a Premiul I- Clasa I

Clasa a IV-a – un proiect model pentru antrenarea rolului de profesor facilitator, muncă în echipă a profesorilor, învățare autonomă a elevilor, colaborare școală – experți externi. Pictăm cu lumină! Un proiect interdisciplinar care a presupus ore de muncă în echipă, ateliere, invitați specialiști, excursii exploratorii

Matematică, Germană, Geografie, Biologie, Engleză – și tot ce am învățat ne-am amintit privind acesrt minunat film „Paddington”! Un proiect transdisciplinar despre cum putem să ne amuzăm și să înțelegem mai mult! Felicitări, clasa aV-a!

Elevii clasei a III-a și-au secretizat răspunsurile la întrebarea „De ce iubim România?” în „spatele” unor coduri QR! Joi, 24 februarie, în sala de clasă, comisia a asistat la prezentarea proiectului interdisciplinar cu același titlu.

În cadrul proiectului interdisciplinar „În lumea poveștilor”, desfășurat la clasa I, micii mari actori, alături de profesorul lor de actorie, Răzvan Chelaru, și de Miss Anne, au pus în scenă personaje din povești, pe care le-au reinterpretat într-un mod inedit și pozitiv.

Masca – în istoria culturii și mentalităților. Proiect transdisciplinar, clasa a VII-a.În realizarea proiectului interdisciplinar, departamentul creație artistică, copiii au compus o scenetă inspiraăa din legenda lui Adonis, dând dovadă de creativitate și talent! Elaborarea ei a presupus mai multe etape, iar rolul profesorului de limba română a fost acela de a-i coordona, de a le oferi sugestii pe care ei le-au urmat.